Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

    

 

 

71 In P&R N 71 kon je weer artikels van Willo lezen, zoals : Jachthoorngeschal in de bossen van Wiemesmeer, en : Herfstwedstrijd in Zandhoven

70 In P&R N 70 schreef Willo een verslagje van de presentatie van een nieuwe menroutekaart van Limburg tijdens de Trek op de terreinen van Goolderheide. En nog 2 artikels over : De Belgische kampioenen werden bekend na een mooie strijd in het Limburgse Zutendaal. En in Breda streden 44 vierspannen uit 11 landen tijdens Breda Hippique.

69 In P&R N 69 kon je weer verslagen lezen van Willo, een verslagje van de Recrea-Men tocht in Geel-Bel, een tekst over vakantiegevoel, en de APZ tocht van Poederlee. Allemaal bij de rubriek Kort Ingespannen !

68 In P&R N 68 kon je weer verslagen lezen van Willo, een verslagje van de APZ Zandvliet Tocht, voor de rubriek "Kort Ingespannen" een verslag over een weekend logeren bij Villa Nova in Drenthe en een verslag over de prachtige menroutes in het Fries Drentse Wold.
67 In P&R N 67 schreef Willo een verslagje van de APZ Valentijnstocht, voor de rubriek "Kort Ingespannen" en een verslag over een weekend logeren bij B&B Kampveld in Hertsberge nabij Brugge.
66

In P&R N 66 schreef Willo een verslag van de Wereldbekerwedstrijd Indoor Vierspan in Mechelen, een verslag van de Kerststallentocht van het APZ, en een verslag van de jaarlijkse ledenvergadering van Recrea-Men in Geel Ten Aard. 

Willo mocht ook de coverfoto leveren, genomen tijdens de Wereldbekerwedstrijd Indoor Vierspan in Mechelen

  

Terug naar Nieuws               Terug naar Foto's

 

 willovb.be                      P&R         

 

       2009