Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

   

 

65 In P&R N° 65 staat ook weer heel wat geschreven door Willo. Johan Kips is weer zo goed als genezen, maar was nog herstellende tijdens de afgelopen weken. Daarom ging Willo weer een keertje extra op stap. Bij "Kort Ingespannen" kan je lezen over de Teuttocht in Zonhoven, de oefenmarathon van het APZ en de wijding van Millegem. Bij de hoofdartikels vind je : Het Belgisch Kampioenschap in Courrière, Mijn vuurdoop als groom, Met gewijde paarden aan de Belgische kust, Op het spoor van de vos (Slipjacht Wiemesmeer) en tot slot Jachthoorngeschal in Wiemesmeer.
64 In P&R N° 64 staat heel wat geschreven door Willo. Johan Kips was ziek en wachtte op zijn operatie. Reporter Willo ging een keer extra op stap. Hij schreef zelfs het voorwoord in dit nummer. Verder een verslag over de menwedstrijd in Bornem, en een afscheid van Jo Haubrechts, de Recrea-Men tocht door Antwerpen, en het wereldkampioenschap vierspan mennen in het Nederlandse Beesd, en tot slot ging hij de Equidroom uitproberen in Limburg met vrouw en kinderen.
63 In P&R N° 63 schreef Willo in de rubriek "Kort ingespannen" een verslag van de Saharatocht in Lommel van Recrea-Men en Mentocht Lucky Farm. En een verhaal over de Vandille Tocht onder de titel : Zalig genieten aan de kust.
62 In P&R N° 62 schreef Willo een verslagje van de Recrea-Men Suikertocht in Tienen en een verslag van de VLP CAN menwedstrijd van Zandhoven die in de aprilwedstrijd enkel vaardigheid en dressuur rijden. De Baron Coppenstocht van Recrea-Men werd gereden en beschreven in deze uitgave en de VLP Marathon van Booischot kreeg een verslag met foto's. 
61 In P&R N° 61 staan geen artikels van Willo, april en mei waren drukke maanden en de tijd ontbrak om artikels te schrijven. 
60 In P&R N° 60 beantwoordde Willo de Nieuwjaarsvragen van P&R, schreef een verslag van de Wereldbekerwedstrijd Indoor Vierspan in Mechelen en maakte een kort verhaaltje over de slipjacht in Wiemesmeer. 

  

Terug naar Nieuws               Terug naar Foto's

 

 willovb.be                      P&R         

                2008

Actueel

2013

2011

2009

2007

2005

2014

2012

2010

2008

2006

2004