Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

              

 

89 In P&R N 89 schreef Willo een verslag over de recreatieve tocht in Hoogstraten, met de titel : In het spoor van Gert Schrijvers.  

88

In P&R N 88 kan je weer artikels van Willo lezen. Een verslag van de Internationale vierspanwedstrijd in Breda, Willo volgde de marathon van de pony's. Waterballet in Booischot tijdens het Belgisch kampioenschap. En Zandhoven sluit het buitenseizoen af. Maar helaas werden de laatste alinea's bij dit artikel niet mee gedrukt.

87

In P&R N 87 schreef Willo een verslag over het wereldkampioenschap Vierspan mennen voor paarden in het Duitse Riesenbeck, en maakte een verhaal over een prachtig tandemweekend in het Franse Tertry.

86 In P&R N 86 schreef Willo een verslag over de Shetlandwedstrijd in Zandhoven, een verslag van de samengestelde menwedstrijd in Booischot, en de Historische optocht in Poederlee : de Ommegang van de Hegge. Bij kort ingespannen kreeg je een aanmelding van manege de Laks Stables in Oud-Turnhout, en een verslagje van de zesdaagse koetsentocht van Jos en Frank.  

85 In P&R N 85 schreef Willo een verslag van de APZ menwedstrijd (dressuur en vaardigheid) Het artikel kreeg de titel : Oud en jong talent openen buitenseizoen.

84 In P&R N 84 schreef Willo een verslag van de Wereldbekerwedstrijd Indoor Vierspan in Mechelen, een verslag van een heerlijk weekend in het paardenparadijs Le Grand Hard in Normandi en bij de rubriek "Kort Ingespannen" een klein verslag van de koetsenbeurs in Zandhoven. 

  

Terug naar Nieuws               Terug naar Foto's

 

 willovb.be                      P&R         

Hieronder kan je lezen wat er aan artikels gepubliceerd is van Willo van Berkel in 2012. Als je wil lezen wat er eerder gepubliceerd werd klik op de jaartallen hieronder om het desbetreffende jaar te bekijken.

  2012

Actueel

2013

2011

2009

2007

2005

2014

2012

2010

2008

2006

2004