Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

        

 

77

In P&R N 77 kon je inderdaad de artikels lezen die er in de vorige editie niet meer bij konden. Trammelant een Belle Epoque feest in De Haan, Recrea-Men ledendag met koetsentocht door Domein Bokrijk, en ook bij kort ingespannen stond de Tocht over het strand van Middelkerke.

Ingrid had de coverfoto gemaakt tijdens de Clubdag van Recrea-Men.

76

In P&R N 76 kon je maar n klein artikeltje lezen van Willo, bij Kort Ingespannen over de Tweede Pompoenentocht in Lichtaart van Recrea-Men.

Andere artikels die Willo schreef over de Tocht van Middelkerke en het strand, terug in de tijd met Trammelant De Haan, Recrea-Men ledendag met koetsentocht door Domein Bokrijk, werden niet gepubliceerd wegens plaatsgebrek. Misschien in een volgend nummer.

75

In P&R N 75 kan je weer enkele artikels van Willo lezen, zoals : Van Kasterlee naar Geel Ten Aard en terug, Samengestelde LRV menwedstrijd in Kasterlee, en Samengestelde menwedstrijd in Booischot.

Het artikel wat Willo schreef over de dag van de toerist in de Haan en Wenduine met nadien een koetsentocht werd niet gepubliceerd wegens plaatsgebrek.

74 In P&R N 74 kan je artikels lezen zoals "Klein maar dapper" de Shetland menwedstrijd in Zandhoven, Zandhoven opent het VLP menseizoen 2010, en Willo ging de B&B "Tuin der zinnen" uitproberen in Rijkevorsel.

73 In P&R N 73 schreef Willo een verslag van de Jaarlijkse Ledenvergadering van Recrea-Men in de rubriek "Kort Ingespannen"

72 In P&R N 72 schreef Willo een spannend verslag van de Wereldbekerwedstrijd Indoor Vierspan in Mechelen. 

  

Terug naar Nieuws               Terug naar Foto's

 

 willovb.be                      P&R         

Hieronder kan je lezen wat er aan artikels gepubliceerd is van Willo van Berkel in 2010.  Als je wil lezen wat er eerder gepubliceerd werd klik op de jaartallen hieronder om het desbetreffende jaar te bekijken.

  2010

Actueel

2013

2011

2009

2007

2005

2014

2012

2010

2008

2006

2004