Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

  

 

83 In P&R N 83 schreef Willo een verslag van de CAN-2 samengestelde menwedstrijd in Zandhoven met prachtige weercondities.

82

In P&R N 82 schreef Willo een verslag van de Internationale Vierspanwedstrijd van Breda waar Ijsbrand Chardon de titel binnen haalde van Europees Kampioen. Bij de artikels in de rubriek "Kort ingespannen" verscheen een klein verslag van Horse Event in het Nederlandse Deurne waar de verse Europees Kampioen, Ijsbrand Chardon, een clinic kwam geven. 

81

In P&R N 81 schreef Willo een verslag van de samengestelde menwedstrijd in Booischot. Het verslag van de LRV menwedstrijd in kasterlee werd door de volle agenda onder de rubriek "Kort Ingespannen" geplaatst. Voor deze rubriek schreef Willo ook reeds : "Dag van de toerist in De Haan", met het verslag van de aansluitende tocht van menvereniging Camargue.

80 In P&R N 80 schreef Willo een verslag van de Shetlandwedstrijd in Zandhoven, de opening van het Outdoor menseizoen met de CAN wedstrijd van Zandhoven en een verslag van een recreatieve tocht in Westmalle met de Brabantse Aanspanning uit Breda. Willo mocht ook de cover-foto leveren !

79 In P&R N 79 schreef Willo een verslag van de rit voor de Hartekinderen vzw in Kort Aangespannen, en een verslag van zijn bezoek aan Flanders Horse Expo in Gent.

78 In P&R N 78 schreef Willo een spannend verslag van de Wereldbekerwedstrijd Indoor Vierspan in Mechelen en schreef hij een artikel over Norikers, Oostenrijkse werkpaarden. 

  

Terug naar Nieuws               Terug naar Foto's

 

 willovb.be                      P&R         

Hieronder kan je lezen wat er aan artikels gepubliceerd is van Willo van Berkel in 2011. Als je wil lezen wat er eerder gepubliceerd werd klik op de jaartallen hieronder om het desbetreffende jaar te bekijken.

  2011

Actueel

2013

2011

2009

2007

2005

2014

2012

2010

2008

2006

2004