Home

 

About Willo

 

Photos

 

Calender

 

News

 

Links

 

Contact WvB

  

 

Actueel

2013

2011

2009

2007

2005

2014

2012

2010

2008

2006

2004

101  In P&R N 101 schreef Willo een verslag van de persdagen voor Flanders Horse Expo in Orshof in de rubriek "Kort ingespannen", bij de hoofdartikels : Met de koets door Bokrijk, en Mee met de meute, de slibjacht in Wiemesmeer.

100

In P&R N 100 schreef Willo een verslag van het Belgisch Kampioenschap in Booischot.

99

In P&R N 99 verschenen weer enkele artikels van Willo, zo kon je lezen in de rubriek "Kort Ingespannen" Culinair in Maldegem. En nog een artikel "Onder de regenwolken boven Westende" Het was weer een drukke periode in het menwereldje !

98

In P&R N 98 verschenen weer enkele artikels van Willo, een verslag van de laatste menwedstrijd op het APZ terrein aan de Mussenbaan en een verslag van de Internationale menwedstrijd in Windsor genaamd : Glenns glorie in Windsor. Verder bij de rubriek "Kort ingespannen" nog een verslag met de titel : Afscheid van het APZ-wedstrijdterrein.

97

In P&R N 97 werden geen artikels van Willo gepubliseerd want hij was niet naar men-evenementen geweest tijdens de winterperiode.

96

In P&R N 96 schreef Willo een verslag van een weekend menplezier in Tertry, het paardenparadijs in Frankrijk.

  

Terug naar Nieuws               Terug naar Foto's

 

 willovb.be                      P&R         

Paard & Rijtuig is een 2-maandelijks tijdschrift over het mennen in binnen en buitenland. Zowel wedstrijden in Elegantie als marathons komen ter sprake, van het nationale kampioenschap tot Internationale wedstrijden. Clubwedstrijden en oefenmarathons, belevenissen van deelnemers, mennieuwtjes en verslagen van recreatieve tochten. Je kan het allemaal lezen in Paard & Rijtuig ! 

Paard & Rijtuig is alleen per abonnement te verkrijgen, en kan je bestellen bij  Johan Kips, Redactie en administratie tel. : 016 / 60.54.26 of per e-mail naar          paardrijtuig@skynet.be

Hieronder kan je lezen wat er actueel aan artikels gepubliceerd zijn, dit jaar, van Willo van Berkel.  Als je wil lezen wat er eerder gepubliceerd werd klik op de jaartallen hieronder om het desbetreffende jaar te bekijken.